Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Jaunais gads ir klāt! Liels paldies visiem, kuri piedalās LNB Bērnu literatūras centra nu jau 17 gadus rosinātajā un pilnveidotajā lasīšanas veicināšanas programmā "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija". 

 

     2017. gadā programmā iesaistījās 668 bibliotēkas, tostarp arī Rēzeknes Centrālās bibliotēkas filiāles – Bērnu bibliotēka un 2. bibliotēka, piedalījās arī 55 latviešu diasporas centri no 23 valstīm un 224 Latvijas skolas.  "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2017" vērtēšanas posms joprojām turpinās – līdz  2018. gada janvāra beigām vēl var aizpildīt elektronisko anketu.

 

     Pēc anketu aizpildīšanas visi dalībnieki saņēma stilīgas aproces pateicībā par iesaistīšanos grāmatu vērtēšanā (ja kāds to nav paspējis izdarīt, lūdzam pieteikties pie bibliotekāra).

 

     Jāuzsver, ka šogad tiek piedāvāta lieliska iespēja iegūt arī vēl vērtīgāku balvu – laimēt kādu no 3 Tallink kruīza ceļojuma Rīga-Stokholma-Rīga dāvanu  kartēm A klases kajītē (1-4 personām). Izlozē piedalīsies visas aizpildītās anketas! Vairāk informācijas šeit!