Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2018. gada 18. maijā Rēzeknes Bērnu bibliotēka piedalījās Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra (ARTPC) „Zeimuļs” rīkotajos Starptautiskajai ģimenes dienai veltītajos svētkos visai ģimenei „Prieks radīt kopā”.

 

     Pasākumā bibliotēkas darbinieces Tatjana un Santa prezentēja bibliotēku, dāvināja informatīvus bukletus. Bibliotēka savā sektorā bija iekārtojusi improvizētu lasītavu ar grāmatu galdu „Neparastas grāmatas bērnu bibliotēkas krājumā”.

 

     Pasākuma apmeklētāji iepazinās ar bērnu bibliotēkas piedāvājumu ģimenēm ar bērniem, grāmatu galdā varēja aplūkot runājošās grāmatas, kā arī neparastu formu un izmēru grāmatas. Interesenti varēja aplūkot grāmatu ilustrācijas, notika arī sarunas par grāmatu varoņiem un grāmatzīmju detaļu griešana pēc piedāvātā šablona – darbojās radošās darbnīcas ,,Saules atslēdziņa” un ,,Lācītis Rūcītis”, kurās pasākuma dalībnieki kopā ar bibliotēkas darbiniecēm izgatavoja grāmatzīmes ar lāča sejiņu un skaistas saulespuķes. 

 

     Bibliotēkas kolektīvs pateicas ARTPC „Zeimuļs” darbiniekiem par uzaicinājumu piedalīties ģimeņu svētkos. Bija jautri un interesanti! Paldies aktīvajām ģimenēm, visiem apmeklētājiem un dalībniekiem. Pasākuma fotomirkļus skatieties šeit.