Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2016. gada 22. martā plkst. 11.00 Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā (3. stāvā) notiks seminārs “VID e-vide un e-pakalpojumu klāsts”, kuru rīko Kultūras informācijas sistēmu centrs (KISC) sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID).

 

     Seminārā aicināti piedalīties pašvaldību darbinieki, uzņēmēji, skolotāji, bibliotekāri un ikviens interesents, kuram aktuāls ir jautājums par VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu (EDS), deklarāciju aizpildīšanu un iesniegšanu, elektronisko algas nodokļu grāmatiņu un citām darbībām EDS, piemēram, par lietotāju tiesību piešķiršanu un rediģēšanu, EDS maksājumu un dokumentu kalendāru, parādu un pārmaksu notifikāciju, elektronisko dokumentu iesniegšanu u. c.

 

     Interesentus, kuri vēlas piedalīties seminārā, lūdzam iepriekš pieteikties! To var izdarīt, zvanot uz bibliotēkas tālruni 64622061, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., kā arī atnākot uz Rēzeknes Centrālās bibliotēkas abonementu (2. stāvs).

 

     Seminārs būs bezmaksas, to vadīs VID darbinieks. Semināra dalībniekiem ir iespēja arī saņemt KISC apliecinājumu par semināra satura apguvi. Lai iegūtu šādu apliecinājumu, piesakoties noteikti jānorāda, ka dalībniekam ir vēlme saņemt apliecinājumu.