Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes pilsētas 2. bibliotēka saviem lasītājiem piedāvā jaunas, aizraujošas galda spēles.

 

     Bibliotēkā jums ir iespēja noskaidrot, kuram jūsu ģimenē vai draugu lokā ir spožākais prāts un plašākās zināšanas par mūsu valsti, atbildot uz 600 dažādiem jautājumiem, kurus piedāvā kartīšu komplekts “Latvija. 600 jautājumi”.

 

     Ne mazāk lieliska ir spēle “ABRA” ar latviešu tautas mīklām ģimenei un draugiem. Spēli var spēlēt 2 – 8 spēlētāji. Minot mīklas, interesanti un izzinoši paies ne viena vien stunda.

 

     Moderno galda spēļu faniem piedāvājumā populārā kooperatīvu stratēģijas galda spēle “Pandemic”. Pēc sižeta pasauli ir pārņēmusi pandēmija. Visi spēlētāji ir zinātnieku brigāde, kura meklē zāles pret dažādām slimībām, kuras izplatās pa pasauli. Spēle ļoti labi trenē komunikācijas prasmes, jo spēlētāji var uzvarēt tikai tad, ja sadarbojas komandā.

 

     Klasiskāku galda spēļu cienītāji varēs patīkami pavadīt laiku, saliekot puzli “Latvijas novadi”. Savukārt, lai uztrenētu veiklību un jauki pavadītu laiku draugu kompānijā, iesakām “Mistakos New”. Šī ir galda spēle, kurā galvenais ir pacietība, koncentrācija un kustību precizitāte.