Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     5. decembrī Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā notika Ērika Matuļa grāmatas „Ar mani runā kaija” prezentācija.

 

     Ērika Matuļa bērnības pilsēta ir Rēzeknē, mācījies Rēzeknes 5. vidusskolā, šobrīd dzīvo Ogrē. Ē. Matulis ir žurnālists, strādājis gan drukātajā presē, gan citos medijos, darbojies sabiedrisko attiecību laukā, ir sabiedrisko attiecību un inovatīvās uzņēmējdarbības pasniedzējs Ekonomikas un kultūras augstskolā, valdes loceklis biedrībā “Socializācijas klubs”, kura organizē galda spēļu vakarus, praktiskas nodarbības, lekcijas un komunikācijas treniņus.

 

     Par bērnības pilsētu viņš raksta: „Rēzeknes viedums neatklājas katram un tā uzreiz, šeit vajag iedzīvoties un nopelnīt uzticību”.

 

     Grāmatā „Ar mani runā kaija” apkopoti mini stāstiņi, esejas, domu uzplaiksnījumi, anekdotes, pārdomas par dzīvi. Parasti nav pieņemts, ka grāmatā var rakstīt, bet šī ir īpaša – tajā atstāta vieta lasītāja piezīmēm. Autors dalās pieredzē, sakot: „Viss, kas man grāmatā svarīgs – aizloku lapas, pasvītroju… .” Šeit viņš ļauj lasītājām rakstīt jebko, līdzi radot savu tekstu, kas šajā brīdī ir svarīgs. Rūtiņu piezīmju lapas ir aiz katras lappuses. Autors gan iesaka piezīmes veikt ar zīmuli, lai var izdzēst.

 

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Grāmatas „Ar mani runā kaija” trīs eksemplārus autors uzdāvināja Rēzeknes Centrālajai bibliotēkai! Bibliotēka pateicas autoram par dāvinājumu un gaidīs lasītāju vērtējumu. Sekojiet līdzi grāmatu jaunumiem!