Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Bibliotēka ir lieliska vieta, kur bērni un pusaudži var pavadīt brīvo laiku, lasot grāmatas, presi, zīmējot, krāsojot, veidojot vai atpūšoties kopā ar draugiem. Rēzeknes Bērnu bibliotēkā tiek piedāvāta iespēja arī spēlēt galda spēles.

 

     Jaunajā gadā bibliotēka ir sagatavojusi patīkamu pārsteigumu – iegādātas jaunas spēles: Monopols, Junior Alias, Halli Cups, Jenga Boom, Angry Birds, Monsters, Alias Genuis un citas. Līdz ar to spēļu klāstā ko aizraujošu sev atradīs jebkura vecumposma apmeklētāji – gan pirmsskolas vecuma bērni, gan skolēni, gan mammas un tēti. Šīs spēles piedāvā lielisku iespēju jauki pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. 

 

     Šī gada 8. janvārī jau notika pirmā spēļu pēcpusdiena – „Spēļu stunda bibliotēkā”. Iepazīstoties ar jauno kolekciju, tika noskaidrots aizraujošāko spēļu tops: pirmajā vietā ierindojās Angry Birds, otrajā – Jenga Boom , bet trešajā – Monopols.

 

    Nāciet paši un ņemiet līdzi draugus, lai kopīgi izklaidētos un pierādītu savu atjautību, trenētu prātu un noskaidrotu, kurš ir visveiksmīgākais!