Sniegavīru ballīte Bērnu bibliotēkā

     2022. gada janvārī Rēzeknes Bērnu bibliotēka aicināja bērnus piedalīties radošajā konkursā „Savel lielu sniegavīru!”. Bērni aizrautīgi ķērās pie darba, un bibliotēkā palēnām ieradās vairāki sniegavīri.

 

     No sniega savus sniegavīrus cēla divas meitenes. Māras sniegavīrs sanāca liels un varens, meitene mierīgi varēja aiz tā aizslēpties. Savukārt Luīzei Martai apkārt sapulcējās vesela sniegavīru saime. Romana sniegavīri tapa viens no papīra un otrs no baltas zeķes. Abi sniegavīri draudzīgi pārcēlās sargāt bibliotēkā grāmatu izstādi par sniegavīriem un, iespējams, klusajās naktīs, kad bibliotēkā norimušas bērnu čalas, izlasīt kādu savu radinieku piedzīvojumu.

 

     Rēzeknes 2. vidusskolas 1. b klases skolēni savus sniegavīrus radīja no sniegpārsliņām un krāsaina papīra. Drīz vien arī šie sniegavīri piepulcējās tiem, kas jau gaidīja Bērnu bibliotēkā, un sniegavīru ballīte sākās!

 

     Atnāc uz bibliotēku un aplūko bērnu radītos sniegavīrus, kā arī paņem kādu grāmatu par šiem ziemas sargiem. Konkursam iesniegto darbu foto var apskatīt Bērnu bibliotēkas Facebook.com lapā šeit. Savukārt sniegavīru radītājus – Māru, Luīzi Martu, Romanu un Rēzeknes 2. vidusskolas 1. b klasi – aicinām saņemt godam nopelnītos pateicības rakstus un balviņas bibliotēkā.