Neredzīgo bibliotēkā – tikšanās ar Olgu Meirāni

     2019. gada 8. martā plkst. 13.00 Latvijas Neredzīgo bibliotēkas Rēzeknes filiālbibliotēka aicina uz tikšanos ar radošu sievieti, dzejnieci, aktrisi, dziesmu autori un izpildītāju, žurnālisti Olgu Meirāni.

Par būtiskiem jautājumiem ugunsdrošībā

     2019. gada 22. februārī plkst. 11.00  Latvijas Neredzīgo bibliotēkas Rēzeknes filiālbibliotēkā (Rēzeknē, Bukmuižas ielā 20, tālr. 64605281) notiks izglītojoša lekcija par 112 un būtiskiem jautājumiem ugunsdrošībā.

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Klusi pietuvojas Ziemassvētki. Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs apskatāmas vairākas tematiskās izstādes. Izstāžu materiālos un bibliotēkā pieejamajos avotos var rast daudz interesantu faktu par Ziemassvētkiem un Jauno gadu, kā arī daudz praktisku padomu kā svinēt šo svētkus.

Tikšanās ar bērnu dzejas autori Lolitu Stupāni

     2018. gada 4. decembrī plkst. 11.00 Latvijas Neredzīgo bibliotēkas (LNerB) Rēzeknes filiālbibliotēkā (Bukmuižas ielā 20, Rēzeknē) notiks tikšanās ar bērnu dzejas autori Lolitu Stupāni un animācijas filmas “Diena mušiņas Dūces dzīvē” prezentācija.

Uzdāvini Neredzīgo bibliotēkai Rēzeknē labu grāmatu šajos Ziemassvētkos! Būsim ļoti pateicīgi: Bukmuižas ielā 20, Rēzeknē; tālr. 64605281; Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..