Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     No 2016. gada 8. marta līdz 8. maijam Rēzeknes Bērnu bibliotēkā (Dārzu ielā 37) apskatāma neparasta izstāde “Pasaka, ko stāsta PET pudele!”, ko veidojuši SIA “ALAAS”  izsludinātā konkursa “Pasaka, ko stāsta PET pudele!” dalībnieki – pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi.

 

 

     Konkursa dalībnieku uzdevums bija izveidot pasakas varoni vai vairākus varoņus, par pamata materiālu izmantojot izlietotās PET pudeles. Izstādē var aplūkot, kā neparastos pasaku varoņos un populāros tēlos ir pārtapušas vienkāršas PET pudeles. Konkursa darbi ir interesanti, radoši un ļoti skaisti!

 

 

 

     Nāciet, apskatiet un būsiet pārsteigti, cik vienkārši un arī ļoti sarežģīti ir izgatavot lietas no parastām PET pudelēm, kuras tiek izmestas, īpaši nedomājot par to, ka tas var būt lielisks materiāls neparastu ideju īstenošanai! Fotoieskats izstādē – šeit.

 

 

     Atsauksmes no izstādes apmeklētāja: “Man ļoti patika izstāde. Sākumā nevarēju saprast, no kā ir izgatavots mans mīļākais varonis Minjons.  Ļoti patika arī ēzelītis un zilonītis… Izstādi iesaku  apskatīties arī citiem!” (Dagnija, 9 gadi, Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzija.)