Akcija notiks attālināti.

Grāmatas nebūs iespējams nodot, bet, sazinoties ar bibliotēku, būs iespējams iegūt atlaidi par nokavētajām dienām, kā arī tiks pagarināts grāmatu nodošanas termiņš.

 

Ziemassvētku akcija bibliotēkās

     Tuvojoties Ziemassvētkiem, Rēzeknes pilsētas bibliotēkas izsludina ikgadējo Ziemassvētku atlaižu akciju „Atnāc un iegūsti. Atlaide parādniekiem”.

 

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka, 2. bibliotēka, bērnu bibliotēka un specializētais grāmatu izsniegšanas punkts (Medicīnas bibliotēka) akcijas laikā no 2020. gada 21. decembra līdz nākamā gada 9. janvārim no lasītājiem parādniekiem, kuri ieradīsies bibliotēkā un nodos grāmatas, kavējuma soda naudu neiekasēs. 

 

     Šajā laikā ir iespējams atjaunot bibliotēkas abonementu arī tiem lasītājiem, kuri nav varējuši nomaksāt soda naudu par laikus nenodotajām grāmatām. Vienīgais noteikums – akcijas laikā jāatnāk uz bibliotēku. 

 

     Atnesiet sen paņemtās, bet atdot aizmirstās grāmatas! Lūdzam atcerēties, ka ikvienai bibliotēkas grāmatai jābūt pieejamai arī pārējiem lasītājiem. Informējiet par akciju arī savus radus, draugus un paziņas! Laipni gaidīti pilsētas bibliotēkās!