No 2016. gada 19. septembra līdz 5. novembrim SIA “ALAAS” sadarbībā ar Rēzeknes Bērnu bibliotēku organizē akcijas “Mana grāmata Tev!” 1. posmu.

 

 

     Akcija norisināsies vairākos posmos un tā ir veltīta Latvijas simtgadei. Gatavojoties šim notikumam, izskanējis līdzdarbības motīvs “Es radu Latviju. Es daru Latviju.”, rosinot ikvienu Latvijas iedzīvotāju  pievienot savas iniciatīvas un labos darbus kā savu īpašo dāvanu mūsu valsts dzimšanas dienā. Rainis ir teicis: “Gūt var dodot, gūt var ņemot. Dodot, gūtais – neatņemams... .”

 

     Akcijas “Mana grāmata Tev!” organizatori aicina ikvienu iesaistīties šajā aktivitātē, dodot savām grāmatām iespēju nokļūt jaunu lasītāju rokās. Atbalstot šo akciju, proti, dāvinot interesantas un vērtīgas grāmatas, mēs visi kopā papildināsim Rēzeknes Bērnu bibliotēkas un citu bibliotēku fondu, un iepriecināsim mazos lasītājus.

 

     Šis ir viens no veidiem, kā mēs varam taupīt Latvijas dabas resursus, jo papīra ražošanai tiek izmantoti koki. Lai katra grāmata vērtīgi “izdzīvo savu dzīvi”, pirms pārtop jaunā papīrā!

 

Akcijas noteikumi

 

     Ja jūsu mājās atrodas vērtīga, interesanta, bet jums vairs neaktuāla bērnu vai jauniešu grāmata, tad piedalieties akcijā :

 

1. Pārbaudiet vai grāmata ir tīra, akurāta, ar visām lapām.

 

2. Grāmatu/as (maksimālais grāmatu skaits, ar ko piedalīties akcijā – 10) līdz 5. novembrim nododiet Rēzeknes pilsētas bērnu bibliotēkā – Dārzu ielā 37.

 

     Grāmatas var nodot ik darbdienu no pulksten 10.00 līdz 18.00, kā arī sestdienās no pulksten 10.00 līdz 16.00. 15. datumā bibliotēka ir slēgta!

 

     Ja ir jautājumi par grāmatām – zvaniet uz tel. uz 64623069.

 

     Piedalies! Mums ir svarīga Tava līdzdalība!