001Aizraujoša spēle. Jāņem krāsaino degunu un jāvelk to uz savām brillēm. Kaut kur spēles vidū katram spēlētājam būs garš krāsains deguns – tas izskatīsies ļoti smieklīgi. Par uzvarētāju kļūs tas, kuru pieķēra vismazāk – cilvēks ar īsāko degunu.


002Makšķerēšanas spēle ar magnētiņiem.


003Galda spēle lieliski palīdz bērniem apgūt lēmumu pieņemšanas prasmes un stimulē viņu domāšanas procesus.


004Motoriku veicinošā koka rotaļlieta. Krāsaini koka klucīši, no kuriem var būvēt viss kaut un ļaut vaļu radošumam.


005Spēle, kas spēlētājus sasaista mezglos, aizsietām acīm un strukturētas formas, kas sniedz noslēpumainību un daudz jautrības! Tvistera Blindfolded Twister spēlētāji pārvietojas uz vietām uz paklāja, taču tagad viņi to dara, valkājot acu aizsegus, un spēlē pilnīgi ar pieskārienu un atmiņu.


006Atgriezies autobusa pieturā ar visvairāk pasažieriem, kas atrodas autobusā.



007Spēle palīdz bērniem attīstīt iztēle, redzes un kustību koordinācija. Bērni var veidot attēlus, kas norādīti paraugos uz iepakojuma vai izdomāt savus zīmējumus.



008Aizraujoša uzmanības spēle, kurā spēlētājiem ir jāmeklē atšķirības uz kārtīm, kuras bija samainītas, kamēr viņiem bija ciet acis. Pārbaudi savu atmiņu, esot pirmais, kurš pamana, kuras kārts attēls ir mainījies. "Oppo" ir izveidotā tā, lai būtu interesanti gan vecākiem, gan bērniem.


009Spēle uz ātrumu, kurā spēlētāji izpilda uz kārtīm attēlotos uzdevumus, sakārtojot krāsainos trauciņus pareizā krāsu secībā. Spēle patīk gan pirmsskolas vecuma bērniem, gan pieaugušajiem. Ātrums, vērīgums un reakcija palīdz uzvarēt.


010Spēle sastāv no taisnstūru, krampju un citu elementu sakārtošanas no saimniecības tā, lai pēc pirmā bloka pagriešanas tiktu izveidota ķēdes reakcija. Domino pozitīvi ietekmē bērnu attīstību. Tā attīsta sīkās motorikas prasmes, roku un acu koordināciju, plānošanas prasmes un veicina radošo domāšanu un radošumu.