Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     No 2017. gada 9. līdz 13. oktobrim Latvijā norit Karjeras nedēļa. 11. oktobrī Rēzeknes 2. bibliotēkā bija ieradušies 6. vidusskolas 8. b klases skolēni un skolotāja Olga Šahurova, lai tiktos ar Rēzeknes tehnikuma direktores vietnieci audzināšanas darbā Solvitu Pavlovsku, kura pastāstīja par izglītības iespējām Rēzeknes tehnikumā un nākotnes karjeras perspektīvām, kas paveras tās absolventiem.

 

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Jaunieši bieži vien ir neziņā par to, ko gribētu darīt pēc skolas beigšanas, kā arī par to, kur meklēt ideālo darbu un kas jāprot, lai to strādātu. Karjeras nedēļa ir lieliska iespēja, kad jaunieši var mēģināt rast atbildes uz šiem un citiem līdzīga satura jautājumiem, jo šīs nedēļas laikā viņi var iepazīt dažādas profesijas, plānot savu nākotnes nodarbošanos, tiekoties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, apmeklējot uzņēmumus un karjeras konsultācijas.

 

     Paldies Rēzeknes tehnikuma direktores vietniecei par skolēniem sniegto iespēju iepazīties ar Rēzeknes tehnikuma piedāvātajām iespējām. Kas zina, varbūt kāds no šiem jauniešiem nākotnē būs tieši Rēzeknes tehnikuma absolvents!