Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Jau otro gadu Rēzeknes pilsētas bērnu patversmes audzēkņiem tiek organizēts pasākums par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai. Šī gada vasaras pirmā diena bija bagāta ar vērtīgām dāvanām, neaizmirstamajām emocijām un krāšņām atmiņām.

 

     1. jūnijā Rēzeknes pilsētas bērnu patversmē notika svinīga dāvanu pasniegšana. To sarūpēšanā ar ziedojumiem piedalījās arī Bērnu bibliotēkas darbinieces. Bērni savā īpašumā ieguva datoru mācībām, rotaļlietas un preces bērnu kopšanai.

 

     Zinot, ka bērni vienmēr ir enerģiski, aktīvi un zināt griboši, dienas pēcpusdiena tika pavadīta, aktīvi spēlējot kopā ar atraktīvajiem Rēzeknes Augstskolas studentiem, tika baudītas arī garšīgas uzkodas. Arī bērni paši sagādāja organizatoriem pārsteigumu – meistarīgi nodejoja burvīgu breakdance deju!

 

 

     Pasākuma mērķis bija popularizēt Starptautisko bērnu aizsardzības dienu un atgādināt, ka katram bērnam ir tiesības. Prieks, ka rēzeknieši ir atsaucīgi šāda veida pasākuma organizēšanā. Liliana Garkalne, pasākuma iniciatore, aicina ikvienu sniegt savu palīdzību arī turpmāk! Nebaidieties īstenot savas idejas dzīvē un sniegt savu unikālo ieguldījumu sabiedrības labklājības nodrošināšanā!