ziemassvetku atlaides 2022 1

Ziemassvētku atlaižu akcija bibliotēkās

 

     Tuvojoties Ziemassvētkiem, Rēzeknes pilsētas bibliotēkas – centrālā, 2. bibliotēka, bērnu bibliotēka, specializētais grāmatu izsniegšanas punkts (Medicīnas bibliotēka) – no 19. decembra līdz nākamā gada 7. janvārim izsludina akciju „Atnāc un iegūsti. Atlaide parādniekiem”. Akcijas laikā no lasītājiem parādniekiem, kuri ieradīsies bibliotēkā un nodos grāmatas, kavējuma soda nauda netiks iekasēta.

 

    Šajā laikā ir iespējams atjaunot bibliotēkas abonementu arī tiem lasītājiem, kuri nav varējuši nomaksāt soda naudu par laikus nenodotajām grāmatām. Vienīgais noteikums – jāatnāk uz bibliotēku.

 

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka šogad lasītājiem piedāvā jaunu pakalpojumu – bezkontakta grāmatu un citu izdevumu saņemšanu un nodošanu. Aicinām grāmatas un citus izdevumus nodot arī ārpus bibliotēkas darba laika grāmatu bibliomātā, kurš atrodas pie bibliotēkas ieejas. Nekļūsim par parādniekiem, bet izmantosim šo lielisko iespēju!

 

     Informējiet par akciju arī savus draugus, radus un paziņas. Gaidot gaišos svētkus, aicinām sagādāt prieku gan sev, gan citiem.

 

     Esat laipni gaidīti mūsu pilsētas bibliotēkās!