Atklāt sevī radošo dzirksti!

     2020. gada 18. martā plkst. 15.00 Rēzeknes Centrālās bibliotēkas lasītāju klubiņā “LASIs” viesosies divas radošas rēzeknietes – Natālija Naumova un Svetlana Belova.

 

     Abas sievietes jau vairākus gadus visu brīvo laiku velta saviem hobijiem, tādējādi gūstot gandarījumu sev un dāvājot prieku arī citiem.

 

     N. Naumovas aizraušanās ir ziedu darināšana no māla. Pēdējo sešu gadu laikā ir tapuši vairāki simti māla ziedu, rotu un ziedu kompozīciju. Natālija savas prasmes pilnveido dažādās meistarklasēs, ir izglītojusies arī Claucraft by Deco akadēmijā.

 

     S. Belova jau vairākus gadus nodarbojas ar ādas floristiku. No ādas tiek darinātas pasakainas puķes, ziedu pušķi, rotaslietas, lielākas un mazākas glezniņas. Svetlana daudz ko ir apguvusi pašmācības ceļā, daudz mācījusies arī attālināti pie labākajiem Krievijas un Japānas ādas floristikas meistariem.

 

     Pateicoties saviem vaļaspriekiem, abas rokdarbnieces ir ieguvušas draugus visā pasaulē un viņu roku darinājumi ir aizceļojuši un priecē cilvēkus tālu aiz Latvijas robežām.

 

     Aicinām uz tikšanos, un iespējams, ka Svetlanas un Natālijas darbi arī jūs iedvesmos un aicinās pievērsties kādam neparastam vaļaspriekam!