Seminārs par Rēzeknes Zaļo sinagogu

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina ikvienu interesentu piedalīties tiešsaistes seminārā (MS Teams platformā) “Eiropas kultūras mantojuma vērtības Rēzeknē. Zaļā sinagoga” 2021. gada 30. martā plkst. 14.00–16.00.

 

     Seminārs tiek organizēts projekta “EDIC Austrumlatgalē” ietvaros. Rēzeknes Centrālā bibliotēka šī projekta ietvaros regulāri piedāvā pasākumus un aktivitātes, kuru mērķis ir vairot cilvēku izpratni par Eiropas kultūras mantojuma dimensiju, kā arī veicināt plašāku izpratni par tajā ietvertajiem ideāliem, principiem un vērtībām.

 

     Seminārā piedalīsies Rēzeknes Zaļās sinagogas gids Voldemārs Ivdris, kurš stāstīs par Baltijas senākā ebreju lūgšanu nama vēsturi, restaurāciju un šodienu. Zaļā sinagoga tiek uzskatīta par spilgtāko koka arhitektūras mantojuma pērli ne tikai Rēzeknē, bet arī visā Latgalē.

 

     Interesentus lūdzam pieteikties, zvanot pa tālr. 64622061 vai rakstot uz Rēzeknes Centrālās bibliotēkas e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un norādot sava e-pasta adresi, uz kuru nosūtīsim saiti semināra pieslēgumam.