Tiešsaistes lekcija par e-grāmatām

     2021. gada 29. novembrī plkst. 15.00 Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina uz tiešsaistes lekciju „E-grāmatas – 21. gs. lasīšanas izaicinājums”. Pasākums notiks projekta „Europe Direct Austrumlatgale” ietvaros, atbalstot Eiropas Savienības digitālo kursu.

 

     Vai lasīšanai ir viegli atrast vietu mūsu straujajā ikdienas plūsmā un vai e-grāmatas spēj konkurēt ar citām digitālās kultūras un izklaides iespējām? Kādi ir populārākie mīti par e-grāmatām? Vai tiešām steigšus jālūdz Ziemassvētku vecītim dāvanu maisā ielikt speciālu e-grāmatu lasītāju, ja vēlamies pamēģināt lasīt e-grāmatu? Šie ir daži no jautājumiem, uz kuriem meklēsim atbildes kopā ar apgāda Zvaigzne ABC Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupas vadītāju Sintiju Buhanovsku.

 

     Interesentus lūdzam pieteikties līdz 29. novembra plkst. 12.00, zvanot pa tālr. 64622061 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot savu e-pasta adresi, uz kuru nosūtīsim saiti pasākuma pieslēgumam.