Erasmus+  

     2022. gads ir Eiropas Jaunatnes gads, un tajā īpaša uzmanība tiks vērsta Eiropas jauniešu lomai labākas, izglītotākas, iekļaujošākas un digitālākas nākotnes veidošanā. 

 

     Šis gads jauniešiem sniegs vēl plašākas iespējas mācīties, pilnveidoties un iesaistīties dažādos pasākumos visā Eiropā. Erasmus + ir Eiropas Savienības programma, kas atbalsta izglītības, profesionālās apmācības, jaunatnes un sporta jomas Eiropā. Tā tika izveidota kā studentu apmaiņas programma 1987. gadā, un šogad tai aprit 35 gadi. Kopš 2014. gada programma piedāvā mobilitātes un izaugsmes iespējas arī visu vecuma grupu skolotājiem, praktikantiem un brīvprātīgajiem.

 

     Tiešsaistes pasākumā piedalīsies Svetlana Mikanova, Rēzeknes tehnikuma izglītības metodiķe, Erasmus+ projektu koordinatore, un Iveta Ratnika, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas bibliotēkas vadītāja.

 

     Interesentus lūdzam pieteikties līdz 28. februāra plkst. 12.00, zvanot pa tālr. 64622061 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..