Tiksanas ar dzejnieci Marinu Strelcenoku

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2022. gada 10. jūnijā Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā (RCB) viesosies rēzekniete un radoša personība Marina Streļčenoka.

     Tiem, kas interesējas par dzeju, Marinas Streļčenokas vārds jau ir labi pazīstams. Marina dzeju raksta no 2006. gada, tomēr ilgus gadus dzejniece nevienam savu uzrakstīto netika rādījusi. Kopš 2018. gada novembra viņas dzejoļus publicē laikraksts ”Rēzeknes Vēstis”. Marina ir saņēmusi daudzu cilvēku atzinību, un tas viņu iedvesmoja turpināt iesākto.

 

     2019. gada februārī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) notika Marinas Streļčenokas radošo darbu izstādes “Ziedi un lirika mīlošām sirdīm” atklāšana. Savukārt savu pirmo grāmatu “Цвета любви” (“Mīlestības krāsas”) dzejniece prezentēja 2019. gada jūnijā. Daudzi, kas pazīst Marinu kā RTA darbinieci, nemaz nezināja par viņas radošajiem hobijiem. Otro dzejas krājumu “Музыка жизни” (“Dzīves mūzika”), kurā publicēts 221 dzejolis, prezentēja 2020. gada februārī  Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā.

 

     Visi interesenti tiek laipni aicināti uz dzejas krājuma “Родина чувств” (“Jūtu dzimtene”) prezentāciju Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā 10. jūnijā plkst. 14.00.

 

     Pasākums notiks bibliotēkas 3. stāvā, ieeja bez maksas.

 

     Pasākuma laikā tiks fotografēts.

 

     Uz tikšanos Rēzeknes Centrālās bibliotēkā! Laipni gaidīti!