3td

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

"3td e-GRĀMATU bibliotēka" ir pakalpojums, kas reģistrētajiem pašvaldību publisko bibliotēku lietotājiem piedāvā bez maksas lasīt e-grāmatas (latviešu un latviski tulkoto autoru darbus) tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā. Šo iespēju Valsts vienotajā bibliotēku informācijas sistēmā nodrošina Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar SIA "Tietoevry Latvia".

Lai kļūtu par “3td e-GRĀMATU bibliotēkas” lasītāju, ar Rēzeknes Centrālās bibliotēkas e-kataloga autorizācijas datiem (“Mana bibliotēka” lietotājvārds un parole) jāveic reģistrācija vietnē 3td.lv. Ja vēl neesat mūsu lasītājs vai arī iepriekš neesat izmantojis autorizācijas datus, vērsieties Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā vai jebkurā filiālbibliotēkā.

Lasītājs vienlaikus lasīšanai var saņemt ne vairāk kā 2 e-grāmatas un ne vairāk kā 18 e-grāmatas mēnesī. Savukārt lasītāju ērtībai ir ieviests jaunums − pēc paredzētā e-grāmatas lasīšanas termiņa beigām turpmāk vienas grāmatas izsniegums vienam lasītājam no esošajām divām reizēm var tikt pagarināts līdz piecām reizēm.

Atgādinām, ka piekļuves datus 3TD e-grāmatu bibliotēkai iespējams saņemt attālināti.

Lasīt ir stilīgi!