Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2016. gada 30. jūlijā Rēzeknes Centrālās bibliotēkas komanda "Bibliorozītes+" piedalījās svētku gājienā "Pilsēta ar rozi matos", kas noritēja pilsētas svētku ietvaros. Atbilstoši gājiena tematikai, tā laikā, bibliotēkas pārstāvji reprezentēja grāmatas, kuru temats tieši vai netieši bija saistīts ar Rēzeknes pilsētu vai rozēm.

 

     Šoreiz bibliotēkas mērķim, kas skan kā moto: “Informējam, izglītojam, izklaidējam”, klāt tika pievienots: “Meklējam, atrodam, saglabājam”, jo arī šādu darbību veikšana ar informāciju ietilpst ikdienas bibliotekāra darbā, tādējādi vēršot gājiena dalībnieku un apmeklētāju uzmanību uz tām vērtībām, pēc kurām bibliotēka vadās savā ikdienas darbā.

 

www.rezeknesbiblioteka.lv

     Šogad Rēzeknes pilsētas svētku gājienā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – vairāk kā 2’000 dalībnieku. Tika pārstāvētas dažādas pašvaldības un valsts iestādes, privātuzņēmumi, organizācijas, mācību iestādes un dažādas ārzemju valstu delegācijas. Arī bibliotēkas dalība gājienā bija plaši pārstāvēta. Jāsaka paldies visiem, kas atnāca un atbalstīja savu bibliotēku!

 

     Fotogrāfijas no gājiena var aplūkot šeit.