imgonline com ua Resize 4XxuuLRzd1kz2I

            No 8. marta līdz 8. aprīlim Rēzeknes Pielāgotās literatūras bibliotēkā-informācijas centrā apskatāma Latgales Mūzikas un Mākslas vidusskolas izglītojamo radošo darbu izstāde “Sajūti savu stāstu!”.

           Izstādē eksponēti izglītības programmu “Restaurācija”, “Koks (produktu dizains)” un “Tēlniecība” audzēkņu veidoti darbi no koka un akrila. Katrā priekšmetā tā autors ielicis savu vēstījumu. Izstādes apmeklētājiem ir iespēja šajos priekšmetos sajust katram savu stāstu. Apskatīt izstādi un sajust eksponātus var gan ar acīm, gan ar rokām. Izstāde pielāgota arī neredzīgiem apmeklētājiem, jo visus priekšmetus var iepazīt arī ar tausti.

              Izstādi papildina arī Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālās organizācijas krēsli, kas bija nolietoti, bet ar  jaunu dizainu atdzimuši restaurētāju čaklajās rokās Andra Anspoka vadībā un atkal kalpo apmeklētāju vajadzībām.

          Izstāde noris sadarbībā ar Latgales Mūzikas un Mākslas vidusskolas izglītības programmu “Restaurācija”, “Koks (produktu dizains)”, “Tēlniecība” vadītājiem Andri Anspoku, Edgaru Socki, Gunāru Klauču. Sirsnīgs paldies par sadarbību un atbalstu!