Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Arī 2019. gadā Rēzeknes 2. bibliotēka saviem lasītājiem piedāvā plašu periodikas klāstu. Šogad abonēti 60 nosaukumu žurnāli. Izdevumi pieejami latviešu, krievu, angļu un vācu valodā.

 

     Ar prieku varam paziņot, ka  abonēti 16  jauni dažādu nozaru žurnāli. Seriālizdevumu klāsts gana plašs un dažādam lasītāju vecumam un interesēm atbilstošs. 2019. gada jaunumi bibliotēkā ir “Hot Wheels”,  “Ievas Dārzs”, “Kā Tas Strādā?”, “Klubs”, “Noslēpumi un Fakti”,  “OK!”, “1000 советов”,  “Burda RUS”,  “Glamour RUS”, “Top Gear RUS”, “Вязание – ваше хобби”, “Ёжик”, “Мир криминала”, “Мой друг компьютер”, “Моя судьба” un  “National Geografic for Kids “.

 

     Bibliotēka ir abonējusi arī  6 laikrakstus – “Latvijas Avīze”, “Rēzeknes Vēstis”,  “МК Латвия”, “Латвийские Вести”, “Панорама Резекне” un “Резекненские Вести”.  Lasītājiem pieejams arīdzan Rēzeknes pašvaldības laikraksts “Rēzeknes Vēstnesis” (gan latviešu, gan krievu valodā).

 

      Tiem, kuri starp pasūtītajām avīzēm neredz kādu iecienītu izdevumu, atgādinām, ka lasītājiem pieejami arī laikraksti e-formātā, jo Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs, tostarp arī 2. bibliotēkā, ir aktīvs LURSOFT Laikrakstu bibliotēkas abonements. Tur ērti var atrast publikācijas no “Neatkarīgās Rīta Avīzes Latvijai”,  “Dienas Biznesa”, “Jurista Vārda” u. c. izdevumiem. Plaši pārstāvēti  arī reģionālie izdevumi.

 

     Ar visiem periodiskajiem izdevumiem, kuri pieejami filiālē, var iepazīties šeit. Jāpiebilst, ka preses izdevumi tiek izsniegti lasīšanai arī uz mājām, tādēļ ikviens interesents ir aicināts apmeklēt Rēzeknes 2. bibliotēku un izvēlēties sev saistošu lasāmvielu!