V.

Filatova grāmatas prezentācija

     2019. gada 20. novembrī Rēzeknes Centrālajā (RCB) bibliotēkā viesosies talantīgs dzejnieks, ilggadīgs Latvijas Neredzīgo biedrības (LNB) biedrs, kā arī kultūras darba organizētājs LNB Rēzeknes teritoriālajā organizācijā Viktors Filatovs.

 

     Interese par dzeju Viktoram Filatovam paradījās vēl skolas laikos. Mācoties Maltas vidusskolā, Viktors bija saņēmis uzdevumu sameklēt kāda dzejnieka dzejoli, lai to varētu nolasīt valsts svētkiem veltītā koncertā. Viktors nemeklēja, bet sacerēja pats. Tāds bija topošā dzejnieka radošās dzīves sākums.

 

     Pirms 12 gadiem Viktora Filatova audiogrāmata „Букет любви” tika ieskaņota magnetofona kasetēs un līdz pat šim laikam bija lasītāju pieprasīta. 2017. gadā tā tika izdota atkārtoti, bet CD mp3 formātā. Jāatzīmē arī tas, ka savu audiogrāmatu bija ierunājis pats autors.

 

     Savukārt šī gada augustā dzejnieks ir piepildījis savu sapni izdot grāmatu arī parastā drukā. Dzejas krājums tika izdots izdevniecībā “Ezerrozes grāmatas”.

 

     Visi interesenti tiek laipni aicināti uz dzejas krājuma „Букет любви” prezentāciju Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā 20. novembrī plkst. 15.00.