230120231900

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka (RCB) aicina savus lietotājus izmantot bibliomātu (grāmatu pakomātu), lasītājiem piedāvājot vienu no jaunākajiem pakalpojumiem – bezkontakta grāmatu un citu izdevumu saņemšanu un nodošanu. 

 

     Pakalpojums paredz, ka RCB reģistrētajiem lasītājiem ir iespēja saņemt un nodot grāmatas un citus izdevumus arī ārpus bibliotēkas darba laika, izmantojot bibliomātu.

 

     Izdevumu saņemšanu bibliomātā var pieteikt, zvanot pa tālr. 64622061 vai veicot pasūtījumu e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (norādot savu tālruņa numuru).

 

     Saņemot lasītāja pieprasījumu, bibliotēkas darbinieks sagatavos pasūtītās grāmatas – vispirms tās izsniedzot lasītāja e-formulārā bibliotēku informācijas sistēmā ALISE (kā līdz šim) un tad ievietojot bibliomātā. Tiklīdz grāmatas būs ievietotas bibliomāta nodalījumā, lasītājs savā telefonā saņems īsziņu ar atvēršanas kodu. Ar saņemtā koda palīdzību varēs atvērt bibliomāta durvis, lai izņemtu pasūtītās grāmatas. Grāmatas pakomātā tiks uzglabātas 3 dienas.

 

     Mīļie lasītāji, aicinām izmantot šo ir lielisko iespēju grāmatas un žurnālus saņemt un nodot jebkurā laikā! 

 

     Lasīt ir stilīgi!