Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2015. gadā ANO Ģenerālā asambleja deklarēja 17 ilgtspējīgas attīstības globālos mērķus, un viens no šiem mērķiem ir “Laba veselība un labklājība”. 

 

     Atbalstot veselības veicināšanas pasākumus un aktivitātes, Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina ikvienu interesentu 16. februārī piedalīties tiešsaistes seminārā (Microsoft Teams platformā) “Dzīvosim veselīgi Covid-19 pandēmijas laikā”.  

 

     Tiešsaistē varēs noklausīties divas lekcijas. Lekciju “Veselīga pārtika – veselīga ikdiena” lasīs Lienīte Litavniece, Dr.oec., Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas Projektu pārvaldības un tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta vadītāja. Lekcijas sākums plkst.12.00. Savukārt lekciju “Fiziskās aktivitātes veselības uzturēšanai ierobežotos apstākļos” lasīs Aivars Kaupužs, Dr.paed., Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas docents un vadošais pētnieks. Lekcijas sākums plkst.14.00.

 

     Interesentus lūdzam pieteikties, zvanot pa tālr. 64622061 vai rakstot uz Rēzeknes Centrālās bibliotēkas e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un norādot sava e-pasta adresi, uz kuru nosūtīsim saiti semināra pieslēgumam.

 

     Seminārs notiek projekta “EDIC Austrumlatgalē” ietvaros.