Piedāvājam datu bāzes izmantot attālināti

     Rēzeknes Centrālās bibliotēkas un tās filiālbibliotēku lietotājiem ir iespēja saņemt autorizācijas datus bibliotēkas abonēto datu bāzu izmantošanai attālināti.

 

Attālināti bez maksas izmantojamās tiešsaistes datu bāzes

 

Letonika.lv: digitāls zinību resurss – ceļvedis Latvijas kultūrā, vēsturē, valodā, dabā un literatūrā, uzticams avots ar plašu informāciju par Latviju. Letonikā ikviens interesents var brīvpieejā lasīt arī virkni latviešu literatūras klasikas darbu.

 

eBook Public Library Collection (EBSCO): universāla pilntekstu datubāze angļu valodā. Aptver vairākus tūkstošus pilno tekstu žurnālu, laikrakstu, uzziņu izdevumu un citu informācijas avotu materiālu par visdažādākajiem tematiem. Kolekcija piedāvā gan populāru pieaugušo un jauniešu daiļliteratūru, gan plašu izglītojošās literatūras klāstu.

 

Britannica: universāla daudznozaru enciklopēdiju publikāciju datu bāze, kurā apkopota droša un uzticama informācija visām vecuma grupām.

 

3TD e-grāmatu bibliotēka: latviešu valodā izdotu e-grāmatu datu bāze, kura laika gaitā tiek papildināta ar jauniem izdevumiem, sadarbojoties ar vairākām izdevniecībām. Pakalpojums “3td e-GRĀMATU bibliotēka” ir pieejams tikai reģistrētiem bibliotēku lasītājiem, kuri bibliotēkā ir paņēmuši autorizācijas datus bibliotēkas e-katalogam.

Autorizācijas dati iegūstami, sazinoties ar bibliotēku. Lasīt ir stilīgi!

 

Bibliotēku kontaktinformācija 

 

Rēzeknes Centrālā bibliotēka

Tālrunis: 64622061

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Rēzeknes 2. bibliotēka

Tālrunis: 64632723          

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Rēzeknes Bērnu bibliotēka

Tālrunis: 64623069

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.