Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     No 8. līdz 14. septembrim Bērnu bibliotēkā būs skatāmas divas izstādes, kas veltītas ģimenei un ģimenes vērtību atspoguļošanai.

 

     Grāmatu izstāde “Mans tētis – vislabākais!” veltīta Tēva dienai. Tēva loma ģimenē un sabiedrībā ir ne mazāk svarīga, kā mātes loma. Savukārt fotoizstādē ar nosaukumu “Ģimene” aplūkojami skaistākie mirkļi no mūsu pašu rēzekniešu ģimenēm – stiprām, radošām un iedvesmojošām. Katra fotogrāfija ir īpaša, tajā var izlasīt īstu ģimenes stāstu. Fotoizstāde tapusi sadarbībā ar ARPC “Zeimuļs” metodiķi darbā ar ģimenēm un bērniem Olgu Strodi.

 

     11. septembrī visā Latvijā tiks atzīmēta Tēva diena. Tētis katram bērnam nozīmē kaut ko īpašu, kādam tas ir supervaronis, kādam  karalis, tā varētu minēt tik daudz dažādu salīdzinājumu, bet kopumā viņš mums “…ir cilvēks, kas audzina savus bērnus tā, lai tie kļūtu par krietniem, laipniem, godīgiem, izglītotiem, mīlošiem un drosmīgiem cilvēkiem. Un katrs tēvs ir pelnījis pateicību no saviem krietnajiem, laipnajiem, godīgajiem, izglītotajiem, mīlošiem un drosmīgiem bērniem” (P. Brauna). Taču tikai katrs pats var pateikt to, ko viņam nozīmē tēvs vai ģimene kopumā!

 

     Visi esat mīļi aicināti apskatīt mūsu izstādes! Apskatiet, iegrimstiet izstāžu veidotajos mirkļos un varbūt nolasīsiet kādas asociācijas vai atmiņas sevī!

 

     Paldies fotogrāfiem un ģimenēm par skaistiem foto mirkļiem!