Marinas Streļčenokas grāmatas prezentācija

     2020. gada 28. februārī Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā (RCB) viesosies talantīgā dzejniece un gleznotāja Marina Streļčenoka.

 

     Tiem, kas interesējas par dzeju, Marinas Streļčenokas vārds jau ir labi pazīstams. Marina dzeju raksta no 2006. gada, tomēr ilgus gadus dzejniece nevienam savu uzrakstīto netika rādījusi.

 

     Kopš 2018. gada novembra viņas dzejoļus publicē laikraksts ”Rēzeknes Vēstis”. Marina ir saņēmusi daudzu cilvēku atzinību, un tas viņu iedvesmoja turpināt iesākto.

 

     2019. gada februārī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) notika Marinas Streļčenokas radošo darbu izstādes “Ziedi un lirika mīlošām sirdīm” atklāšana. Savukārt savu pirmo grāmatu “Цвета любви” (“Mīlestības krāsas”) dzejniece prezentēja 2019. gada jūnijā. Daudzi, kas pazīst Marinu kā RTA darbinieci, nemaz nezināja par viņas radošajiem hobijiem.

 

     Tagad dzejas cienītāji var priecāties par jaunu autores izdevumu – Marinas otro dzejas grāmatu “Музыка жизни” („Dzīves mūzika”). Jaunajā dzejas krājumā publicēts 221 dzejolis, bet jau ir manuskripts arī trešajai grāmatai.

 

     Visi interesenti tiek laipni aicināti uz dzejas krājuma “Музыка жизни” (“Dzīves mūzika”) prezentāciju Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā 28. februārī plkst. 15.00.