Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Oktobra sākumā visā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā senioru diena. 2009. gadā arī Latvijas Saeima 1. oktobri noteica kā Starptautisko senioru dienu, veicot grozījumus likumā par svētku, atceres un atzīmējamām dienām. Šie svētki ir lielisks iemesls paust cieņu un pateicību senioriem.

 

     13. oktobrī arī Feimaņu pagasta iedzīvotāji pulcējās uz senioru pēcpusdienu “Krāsainās krelles”. Pasākumu kuplināja dzejniece Evelīna Visocka un Stabulnieku kultūras nama vokālais ansamblis “Zapevočki”. Svētku dalībnieki tika iesaistīti radošās aktivitātēs, stāstot par sevi un kopā dziedot populārās dziesmas. Pasākums notika sirsnīgā un omulīgā gaisotnē.

 

     Paldies viešņām par atvēlēto laiku un visiem par piedalīšanos pasākumā. Paldies Evelīnai par interesanto, radošo, māksliniecisko sniegumu un dzejoļu grāmatas “Krāsainās krelles” dāvinājumu bibliotēkai, bet ansambļa sievām – par jestro dziesmu izpildījumu dažādās valodās. Grāmata visiem dzejas mīļotājiem jau ir pieejama bibliotēkā. Novēlēsim dzejniecei radošo garu un iedvesmu turpmāk!

 

     Novembrī svinēsim mūsu Latvijas svētkus, atcerēsimies, cik skaistā zemē dzīvojam, tikai mēs paši savu valsti darīsim skaistāku, varenāku un brīvāku!

 

Informāciju sagatavoja

Erna Ulase,

Feimaņu pagasta bibliotēkas vadītāja