Tuvojoties Ziemassvētkiem, Rēzeknes pilsētas bibliotēkas – centrālā, 2. bibliotēka, Bērnu bibliotēka, Ārējās apkalpošanas punkts (Medicīnas bibliotēka) – no 19. decembra līdz nākamā gada 8. janvārim izsludina akciju “Atnāc un iegūsti. Atlaide parādniekiem”. Akcijas laikā no lasītājiem parādniekiem, kuri ieradīsies bibliotēkā un nodos grāmatas, kavējuma soda nauda netiks iekasēta.

 

     Šajā laikā ir iespējams arī atjaunot bibliotēkas abonementu tiem lasītājiem, kuri nav varējuši nomaksāt soda naudu par laikus nenodotajām grāmatām. Vienīgais noteikums – šajā laikā jāatnāk uz bibliotēku.

 

     Lūgums atcerēties, ka ikvienai bibliotēkas grāmatai jābūt pieejamai arī pārējiem lasītājiem. Atnesiet sen paņemtās, bet atdot aizmirstās grāmatas. Informējiet par akciju arī savus draugus, radus un paziņas. Franču apgaismības filozofs un rakstnieks Žans Žaks Ruso ir teicis: “Maksājot parādu, es izpildu pienākumu, dāvinot – sagādāju sev prieku.” Gaidot gaismas un prieka svētkus, aicinām nokārtot parādus un sagādāt prieku gan sev, gan citiem.

 

     Laipni gaidīti Rēzeknes pilsētas bibliotēkās!