„Plōciņu Mase roksta” prezentācija

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina uz tikšanos ar autori grāmatas „Plōciņu Mase roksta” prezentācijas pasākumā, kas notiks tiešsaistē 8. martā plkst. 15.00 MS Teams platformā. 

 

     Interesentus lūdzam iepriekš sazināties ar bibliotēku, zvanot pa tālr. 64622061 vai rakstot uz bibliotēkas e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un norādot savu e-pasta adresi, uz kuru nosūtīsim saiti pasākuma pieslēgumam. 

 

     Grāmatas autore Plōciņu Mase ir rēzekniešiem labi pazīstamā žurnāliste un Rēzeknes tautas teātra aktrise Anita Graudiņa. Plōciņu Mases humoristiskās vēstules jau gadiem ir lasāmas vietējā laikrakstā “Rēzeknes Vēstis”.

 

     Grāmata „Plōciņu Mase roksta” ir autores trešā vēstuļu grāmata, tajā apkopots vairāk nekā 25 gadu laikā uzrakstītais. Rēzeknes Centrālājā bibliotēkā un tās filiālēs ir pieejamas abas iepriekšējās autores grāmatas – „Plōciņu Mase roksta” (1994–2003) un „Plōciņu Mase roksta iz Kaliporneju” (2003–2008). 

 

     Autores vārdiem sakot: “Ticit voi naticit, soka, ka Plōciņu Mases vēstules asūt lōbōkōs mīga zōles. Nu tod losit, draugi, un byusit vasali!” 

 

     Uz tikšanos tiešsaistē grāmatas „Plōciņu Mase roksta” prezentācijā!