8. marta aktivitātes RCB

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka, sagaidot Starptautisko sieviešu dienu, aicina iesaistīties kādā no sagatavotajām aktivitātēm.

 

     No plkst. 11.00 lasītavas apmeklētāji tiks aicināti piedalīties radošā aktivitātē – uz tāfeles uzrakstīt Sieviešu dienas apsveikumu sievietēm – mātēm, māsām, meitām, kolēģēm. Apsveikuma vārdus varēs atrast arī kādā no bibliotēkas krājuma grāmatām, kuras iepriekš būs sameklējušas lasītavas darbinieces.

 

     Plkst. 15.00 lasītavā notiks Rēzeknes pilsētas pensionāru dienas centra dramatiskā kolektīva “Kur gan citur…” iestudēta izrāde vienā cēlienā “Badošanās” par mūžseno un tik aktuālo “slaidās līnijas” tēmu. Lai piedalītos pasākumā, jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī jāpiesakās, zvanot uz tālruni 64622061 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

     Tuvojas Starptautiskā teātra diena, tāpēc ir padomāts arī par šiem svētkiem – bibliotēkas apmeklētājiem, izmantojot dažādus tērpu aksesuārus, fotostūrītī būs iespēja iejusties kāda literārā varoņa lomā.

 

     Laipni gaidīti bibliotēkā!