Aicina piedalīties tiešsaistes seminārā par drošību digitālajā vidē

     Kultūras informācijas sistēmu centrs (KISC) 2023. gada 5. decembrī plkst. 13.00 MS Teams platformā rīko tiešsaistes semināru kultūras nozares speciālistiem “Drošība digitālajā vidē”.

 

     Seminārā tiks apskatītas aktualitātes kiberdrošības jomā, mākslīgā intelekta potenciālie draudi, datu drošība digitālajā telpā, būtiskākie jautājumi par finanšu krāpšanu un sniegti praktiski ieteikumi, lai sevi pasargātu. Seminārā aicināts piedalīties ikviens kultūras nozarē strādājošais.

 

Pieslēgšanās semināram: MS Teams pieslēgšanās saite semināram

Semināra programma – šeit.

 

     Tiešsaistes semināru atklās Eiropas Parlamenta deputāte Dace Melbārde ar ieskatu par aktualitātēm un tendencēm, kas saistītas ar drošību digitālajā vidē. Par aktualitātēm kiberdrošībā stāstīt CERT.LV kiberdrošības eksperts Gints Mālkalnietis, Datu valsts inspekcijas Prevencijas nodaļas informācijas sistēmas drošības pārvaldnieks Jānis Kravcovs informēs par mūsu katra datiem digitālajā telpā un kā tos pasargāt. Par finanšu krāpšanu runās Latvijas Bankas vecākā finanšu pratības speciāliste Aiga Rullere. Tiešsaistes semināru ar praktiskiem padomiem ikviena ikdienai noslēgs programmatūras inženieris, kurš rada un izjauc ierīces, kā arī Digitālā drošības centra dibinātājs Elviss Strazdiņš.

 

     Lūdzam iepriekš tiešsaistes semināram reģistrēties, norādot savu vārdu, uzvārdu, pārstāvēto organizāciju un e-pasta adresi turpmākai saziņai, aizpildot anketu: REĢISTRĀCIJAS ANKETA TIEŠSAISTES SEMINĀRAM.

 

     Visi tiešsaistes semināram iepriekš reģistrētie dalībnieki saņems KISC izsniegtu Apliecinājumu.

 

Informāciju sagatavoja

Inga Niedra,

KISC Projektu realizācijas grupas vecākā referente

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.